Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Mafevkda dünya vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

örgüda yangın çıkması halinde kıvılcım ve tütün yangın kapısı sebebiyle özelliklerine bağlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Gömlek skorsı: Binaların ön nüshası bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir pare ivedi çıkış bapsı mevki almalıdır. Yüce katlı mimarilarda katlar arasındaki intikallerde bile kapılar bulunabilir.

Yangın Kapısı Montajı Nite Yapılır? Her binanın malik başüstüneğu alan ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, standart baplara nazaran elan pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den serlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dairesel yangın merdiveni, çoğu kez silindirik veya dairesel bir saklama süresince bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana ehil veya güzel duyu dertların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan zarif malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçün olmadığı muhtevain sac kalınlığı 1.0 mm veya elan zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları Yangın çıkış kapısı istanbul sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page